Τρίτη 7 Μαρτίου 2017



Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας 

 

Αποφάσεις Συνεδρίασης ΔΣ Σωματείου, 6 Μάρτη- Οργανώνουμε Απεργιακή Απάντηση σε Παλιά και Νέα Μέτρα

 

Όλοι Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, την Τετάρτη, 22 Μάρτη, στις 18:30
Την Δευτέρα, 6 Μάρτη, πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας για την εκτίμηση της δράσης του Σωματείου το τελευταίο διάστημα, τις εξελίξεις στους χώρους δουλειάς καθώς και την ανάγκη οργάνωσης της πάλης ενάντια στα νέα μέτρα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση μαζί με Ευρωπαϊκή Ένωση-ΔΝΤ-ΕΚΤ.
Από τη συζήτηση, όπου συμμετείχαν εργαζόμενοι από πολλούς χώρους, αναδείχτηκε η ανάγκη να δυναμώσει η παρέμβαση και η συζήτηση μέσα στους χώρους δουλειάς. Η Διοίκηση ενημέρωσε για μέτρα που παίρνει για τη βελτίωση των δυνατοτήτων της για ενημέρωση των συναδέλφων (σταθερή λειτουργία γραφείων του Σωματείου, του σάιτ, τακτική ενημέρωση μελών με μέηλ, κ.α.). Ταυτόχρονα αποφασίστηκαν κεντρικές παρεμβάσεις και εξορμήσεις του Σωματείου σε όλους τους μεγάλους χώρους, καθώς και προγραμματισμός συγκεκριμένων Συσκέψεων για καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων για τις εξελίξεις και την ανάγκη οργάνωσης και αγώνα και κλιμάκωση με Απεργία.
Για την επιτυχία Μαζικής Απεργιακής Απάντησης σε νέα και παλιά αντεργατικά μέτρα, το ΔΣ αποφάσισε να Καλέσει Γενική Συνέλευση του Σωματείου, την Τετάρτη, 22 Μάρτη στις 18:30. Στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, 3ης Σεπτεμβρίου 48β